Képzés és kompetenciafejlesztés az Envirosense Hungary Kft. versenyképességének növelése érdekében

Cégünk fejlődéséhez, a humán-erőforrással történő gazdálkodáshatékonyságának növeléséhez, valamint lehetőségeink maximális kiaknázásához elengedhetetlen munkatársaink képzése, kompetenciáinak fejlesztése.

  • A kedvezményezett neve: Envirosense Hungary Szolgáltató és Tanácsadó
  • Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Képzés és kompetencia fejlesztés az Envirosense Hungary Kft. versenyképességének növelése érdekében
  • A szerződött támogatás összege: 3 059 600 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.30.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00115

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk fejlődéséhez, a humán-erőforrással történő gazdálkodáshatékonyságának növeléséhez, valamint lehetőségeink maximális kiaknázásához elengedhetetlen munkatársaink képzése, kompetenciáinak fejlesztése. Versenyképességünk növeléséhez több képzést szeretnénk igénybe venni, amelyek az alábbi két csoportba sorolhatóak:

  1. menedzsmenthez kapcsolódó, a cég működésének eredményességét célzó, illetve egyéni kompetencia fejlesztő tréningek magyar és angol nyelven;
  2. specifikus képzések a hatékonyabb adatfeldolgozáshoz, illetve speciális szoftverek használatához kapcsolódóan.

1. Tréningek

1.1. Stresszkezelés

A stresszkezelés tréning célja, hogy olyan elméleti információkat és gyakorlatokat ismerjenek meg, melyek tudatosítása és rendszeres használata segít a hétköznapi élet stresszhelyzeteinek megélésében és a stressz hatásaival való megküzdésben, legyen szó munkahelyi, avagy magánéletihelyzetek kezeléséről.

Résztvevők: a tréning a cég minden munkatársát érinti.

1.2. Hatékony időgazdálkodás

A tréning célja a tudatos időgazdálkodási módszerek megismerése, a prioritások és a hozzájuk kapcsolódó feladatok rangsorolási módszerének bemutatása annak érdekében, hogy a berögzült nem megfelelő időgazdálkodási szokásokat levetkőzzük, illetve a feladatelosztás és munkavégzés hatékonyságát növeljük.

Résztvevők: a tréning a cég minden munkatársát érinti.

1.3. Tárgyalástechnika

A képzés célja, hogy átfogó ismeretet és tudást adjon a legmodernebb tárgyalástechnikai módszerekben, valamint gyakorlati szinten, hatékonyan támogassa a sajátos helyzetből adódó szituációk kommunikációs kezelését.

Résztvevők: a képzésen azok a szakemberek vesznek részt, akik kapcsolatépítéssel, menedzsment tevékenységgel foglalkoznak.

2. Specifikus képzések

2.1.CAD képzés: Az AutoCAD és az AutoCAD Civil 3D moduljának ismerete a különböző műszaki alkalmazási területeken és modellezésekben különös jelentőséggel bír. A képzés célja az AutoCAD programcsomag és AutoCAD Civil 3D modul felhasználói szintű kezelésének elsajátítása, a különböző térinformatikai alkalmazási lehetőségeinek megismerése, illetve az egyes térinformatikai programok és az AutoCAD közötti átjárhatóság bemutatása.

Résztvevők: a tréning acég minden adatfeldolgozással foglalkozó munkatársát érinti.

Vélemény, hozzászólás?