EnviAGRO riasztás és táblamonitoring szolgáltatás

Mezőgazdasági parcellák folyamatos nyomonkövetése műhold adatok elemzése alapján. A hirtelen bekövetkező változásokról értesítés küldése a regiszrált táblákra.

Kategória

Mezőgazdasági térképezés

Leírás

Az ügyfél által regisztrált parcellák folyamatos nyomonkövetése során értesítést küldünk a hirtelen bekövetkező változásokról. Így a megrendelő értesül a területen bekövetkező káreseményekről vagy a várt terméshozamot negatívan befolyásoló egyéb eseményekről, hogy a szükséges beavatkozásokat a lehető leghamarabb el tudja kezdeni.

Hogyan működik?

A riasztási szolgáltatás a optikai és radar műhold adatok együttes feldolgozásával jön létre. A távérzékelt adatok terepi felbontása jellemzően 3 és 30 méter közötti. A műholdak visszatérési ideje (azaz mennyi időnként szkenneli ugyanazt a területet) jellemzően néhány nap. A radar adatok alkalmazásával felhős időben is biztosíthatók olyan információk, amivel a tábla szerkezetében történő változások kimutathatóak.

Milyen információt nyújr az EnviAGRO risztási szolgáltatás?

A kiválasztott területen jelentős biomassza változásról, káreseményről az illetékes személy e-mail és/vagy SMS értesítést kap. Folyamatosan frissülő (7/24) műhold adatok a teljes vegetációs időszakra elérhetőek. A szolgáltatás mobil eszközön akár a terepen is alkalmazható.

Előnyök

Kárral sújtott terület napokon belül történő azonosítása. A károsodás tényéről sms-ben vagy e-mailben tájékoztatjuk. A változások az adott táblára optimalizálva folyamatosan nyomon követhetőek a műhold felvételeken és a biomassza intenzitást mutató képeken.

A szolgáltatáshoz szükséges feltételek

A szolgáltatáshoz szükséges a területet fizikai határait ismernünk, amit legegyszerűbben az éríntett táblák MEPAR azonosítóival tehetjük meg. Lehetőség van a parcellák határvonalainak megadására is pld. kml, kmz vagy SHP fájlformátumban. A legkisebb értékelhető parcella méret 10ha.

Rendelje meg riasztási szolgáltatásunkat most bevezető, mindössze 120 Ft/hektár egységáron!

Megrendelés

Most bevezető áron juthat hozzá az EnviAGRO riasztási szolgáltatáshoz!

    Vélemény, hozzászólás?