Megjelent az EnviroAGRO risztási szolgáltatásunk

Riasztási szolgáltatásunkról, az EnviAGRO-ról az agroinfo.hu oldalon jelent meg egy bővebb cikk, érdemes elolvasni leendő partnereinknek!

Az agroinfo.hu írásából részletesen tájékozódhatnak arról, hogyan lehet egy könnyen érthető, egyszerű webes program segítségével azonnal észlelni, amikor a termést valamilyen külső hatás veszélyezteti. A felhasználóbarát program azonnal figyelmezteti a gazdákat sms-ben és email üzenetben is.

Számos veszélyforrásra figyelmeztet programunk, mint például a vihar, jégverés okozta káresemények, a vadak okozta rágás és taposás, a különböző kórokozók és kártevők okozta károk, illetve a nem megfelelő agrotechnikai beavatkozások hatására létrejövő jelentős biomassza változások.

Az EnviAGRO riasztási szolgáltatása lehetőséget teremt a növénytermesztéssel foglalkozó gazdáknak arra, hogy kárenyhítő intézkedéseket végezzenek földjeiken még időben.

A cikk azt is ismerteti, hogyan lehet igényelni a szolgáltatást,milyen adatok szükségesek az elindításához, illetve milyen fejlesztési támogatások állnak a gazdák rendelkezésére a költségek megtérítésére és finanszírozására.

A teljes cikk az alábbi linken keresztül érhető el:

https://www.agroinform.hu/szantofold/novenytermesztes-riasztasi-szolgaltatas-muhold-taverzekeles-49166-002

A szolgáltatásunkat ezen az oldalon lehet megrendelni: