LIDAR alapú digitális domborzat- valamint felszínmodell

Maximálisan elégedettek vagyunk, a külföldi hasonló alapanyagokkal összehasonlítva is megállja helyét az általunk vásárolt termék. Az államilag előállított svédországi, dániai, és még számos ország állami adatbázisának minőségével tökéletesen egybevág az Envirosinse adatállománya

Erdélyi Tibor – Magyar Tájékozódási Futó Szövetség

Az ügyfeleink véleménye a szolgáltatásról

Milyen problémára keresett megoldást?

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség külföldön szerzett tapasztalatok és ott már meghonosodott gyakorlat alapján tudta, hogy a tájfutók számára lézerszkennelés módszerével készített alaptérképekből lehet igazán jó, a domborzatot, terepformákat, növényzetet megfelelő részletezettséggel ábrázoló versenytérképeket készíteni. Számos országban ezt a térképezést állami feladatként hajtják végre, Magyarországon ellenben nem. Megtaláltuk azonban az Envirosense Kft-t, amely meglehetősen nagy digitális domborzati adatállománnyal rendelkezik, így nekünk szinte „csak” ki kellett választani adott területet, melynek nagy felbontású digitális domborzati ill. felszínmodell ábrázolásához hozzá akartunk jutni.

Megkapta tőlünk a várt terméket?

Igen, a rendelkezésünkre bocsájtott anyag, kevés, a mi kívánalmaink szerinti átdolgozást követően kiválóan használható. Az alapanyag tökéletes volt.

Meg volt-e elégedve az Envirosense Kft-vel?

Maximálisan elégedettek vagyunk, a külföldi hasonló alapanyagokkal összehasonlítva is megállja helyét az általunk vásárolt termék. Az államilag előállított svédországi, dániai, és még számos ország állami adatbázisának minőségével tökéletesen egybevág az Envirosinse adatállománya.

Visszatérne-e az Envirosense Kft-hez akár más típusú igénnyel?

Olyannyira, hogy Magyar Tájékozódási Futó Szövetség és az Envirosense Kft. együttműködési megállapodást kötött, melynek keretében a jövőben is vásárolunk térképeket, anyagokat a tagszervezeteink számára.