LIDAR alapú digitális domborzatmodell készítése felszín alatti vízbázisok feltárásához, valamint közmű kutatáshoz

” Azt mondhatnám, hogy ha a mi mérésünk is egy, az Envirosense Kft. mérése is egy, akkor a kettő együtt nem kettő, hanem öt. Ebből érthető talán legjobban, hogy mit is jelent számunkra az együttműködés. 

Serfőző Antal – Geogold Kárpátia Kft.

Az ügyfeleink véleménye a szolgáltatásról

Milyen problémára keresett megoldást?

Társaságunk fő tevékenységében felszín alatti geológia és geofizikai méréseket végez, melyekhez rendszeresen készíttetünk kiegészítő felszíni méréseket is. Ezek LIDAR ill. hiperspektrális mérések kellően bővítik a saját méréseinket. Az a tapasztalatunk, hogy a felszín alatti és felszíni adatok közös eredményként a munkánk sokkal hatékonyabbá válik. Azt mondhatnám, hogy ha a mi mérésünk is egy, az Envirosense Kft. mérése is egy, akkor a kettő együtt nem kettő, hanem öt. Ebből érthető talán legjobban, hogy mit is jelent számunkra az együttműködés.

A várt formában és minőségben kapta meg az adatállományt?

Több, mint tíz éve dolgozunk együtt, a cégeink között a kapcsolat ennyi idő után talán már stratégiainak is tekinthető. Mindig pontos, jó minőségű adatállományt kapunk, határidőben elvégzett feladatokkal.

Meg volt-e elégedve az Envirosense Kft-vel, működne – e a jövőben is együtt a céggel?

Az elégedettségünket mi sem jellemzi jobban, hogy számos projektet együtt találtunk ki majd valósítottunk meg az Envirosense Kft-vel, mindkét cég legnagyobb megelégedésére. Számos közös tervünk van, amelyek többsége reméljük meg is valósul.