Támogatásra került GINOP Plusz-3.2.1-21 kódszámú munkaerő fejlesztési projektünk

Támogatást kapott „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” című, GINOP Plusz-3.2.1-21 kódszámú pályázati felhívásra benyújtott projektünk.

A projekt keretében munkavállalóink soft skill kompetenciafejlesztő tréningeken vesznek részt a Bonus Nyelviskola trénereinek segítségével.

A projekt az alábbi 2 képzésre terjed ki:

Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok

A képzés az üzleti kommunikáció fejlesztését segíti, az önismeret és kommunikációs hatások tudatosításán keresztül. Alapvető kommunikációs technikákat tanulnak meg alkalmazni kollégáink: empátiakeltés, aktív figyelem, kérdezéstechnika szerepei, telefonos és e-mailes kommunikáció. A képzés megoldásokat nyújt a megterhelő kommunikációs helyzetek kezelésére is.

Szervezetfejlesztés

A képzésben kollégáink megismerik az együttműködést gátló tényezőket, önmaguk szerepét és versengési szintjét a csoportban. Elsajátítják a kooperatív technikákat, a csoportműködés alapjait, az asszertivitás technikáit alapismeret szinten, és konfliktuskezelési technikákat.

  • A kedvezményezett neve: Envirosense Hungary Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projektazonosító: HB/09-FOGL/011093-7/2021
  • Megvalósítási helyszín: 4032 Debrecen, Péchy utca 46.
  • A vissza nem térítendő támogatás összege: 4 200 000 Ft képzési támogatás és maximum 1 397 480 Ft bértámogatás
  • Támogatás intenzitása: 70%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.11.30.
  • A pályázati felhívás címe: A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül – GINOP Plusz-3.2.1-21

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.