Elindult a SUNME!

Örömmel jelentjük be, hogy elindult Magyarországon a SUNME!

Partnerünk a SUNME, egyedülálló és professzionális szolgáltatása elindult Magyarországon, melynek köszönhetően tökéletes pontossággal tervezheti meg Ön is saját napelem rendszerét az otthona kényelméből, online!

A SUNME által tervezett napelem rendszerek nem csak hogy illeszkednek a tetőjére, de a szimulációnak köszönhetően a fogyasztási szokásait, a környezeti viszonyokat, árnyékoló tényezőket, tájolást, a napsugárzás beesési szögét és még sok más fontos paramétert figyelembe véve, egy teljes évre előrevetítve tervezi meg az Ön számára legoptimálisabb rendszert. Mindezt online, profi módon az otthonából, kényelmesen!

A napelemes rendszerek tervezésén felül, azonnali ajánlatokat kaphat a szimuláció elvégeztével, melyek közül az Ön számára legmegfelelőbbet választva el is indíthatja a kivitelezés folyamatát!

A SUNME munkatársai pedig a teljes folyamat során a segítségére lesznek a szimulációtól a kivitelezés befejezéséig, és azon túl is!

Ha pedig valamilyen pályázati forrásból, vagy hitelből szeretné finanszírozni a projektet, a SUNME elkészíti a pályázatát, vagy hitelkérelmét, így a teljes ügyintézés terhét leveszik a válláról!

Önnek csak döntenie kell, a többit bízza a SUNME-ra!

Regisztráljon és próbáld ki Ön is!
https://www.sunme.solar/registration