Marketing menedzser

Szeretnél Magyarország egyedülálló geoinformatikai cégénél marketing menedzserként dolgozni?

Debreceni irodánkba keressük azt a marketing területen tapasztalattal bíró, lelkes, hatékony, eredményszemléletű új kollégánkat, aki az adatiparban is különleges vállalatunknál elhivatottsággal tudna dolgozni.

Mivel foglalkozunk és milyen feladataid lennének?
Légi és műholdas távérzékelési technológiával online térképi rendszereket fejlesztünk és üzemeltetünk. Ezekből ügyfeleink gyors, fajlagosan olcsóbb, pontos, egyszerűen elérhető információkat tudnak szerezni. Hogy a mi termékeink minél több lehetséges ügyfélhez eljussanak, szükségünk van a szakmai tapasztalatodra.
Marketingstratégiát és éves marketing terveket kellene készítened (többek közt: termék-, szolgáltatásportfólió, piacelemzés, marketing KPI-k, kommunikációs terv, konkurenciaelemzés, árstratégia kialakítása, sales aktivitás tervezés).
Neked kellene koordinálni az ügyfélszerzési és értékesítési folyamatokat, amit értékesítési és kommunikációs kampányok tervezésével, végrehajtásával és koordinációjával is elősegíthetsz.
Értékesítői és viszonteladói partnerkapcsolatok ápolását és építését is Rád bíznánk.
Feladatod lenne még a CRM rendszerünk menedzselése, a vállalati kommunikáció koordinálása, az üzenetek megfogalmazásától, a csatornák azonosításán át, az aktivitás operatív irányításáig.
Közreműködhetsz a vállalat arculatának kialakításában.
Részt vennél a termékfejlesztési projektekben és a vállalati döntések előkészítésében, valamint a területedet érintő döntések meghozatalában.

Amit várunk a pályázóinktól:
– minimum 5 éves, marketing területen szerzett tapasztalat,
– menedzseri munkakörben szerzett, minimum 3 éves tapasztalat,
– gazdasági felsőfokú végzettség,
– rugalmasság, kreativitás, fejlődőképesség.
Ha van IT területen szerzett tapasztalatod, az mindenképp előnyt jelent.

Mit tudunk mi nyújtani számodra?
– Izgalmas kihívásokat
– Minőségi munkavégzéshez szükséges feltételeket
– Magas szakmai és emberi értékekkel bíró munkatársi csapatot
– Dinamikus szakmai fejlődési lehetőséget
– Rugalmas munkaidőt, home-office lehetőségét
– Eredményeiddel arányos jövedelmet

Jelentkezés:
Jelentkezni önéletrajzzal a HR asszisztensünknél, Ockenfusz-Pék Eszternél az eszter.pek@envirosense.hu email címen, vagy a JELENTKEZEM gombra kattintva lehet.