Envirosense
hu | en

Munkatársaink

Dr. Lénártné Koncz Edit
ügyvezető

2018 szeptembere óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft.-nél ügyvezető igazgatóként. A Debreceni Egyetemen végeztem 2004-ben angol nyelvtanári szakon.

Főbb tevékenységeim, feladatköreim közé tartozik a cégvezetés ellátása, ügyintézés, a cég képviselete harmadik személlyel szemben, a cég pénzügyi irányítása, szerződések elkészítése, aláírása, közreműködés hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében, munkáltatói jogok gyakorlása, bevallási és fizetési kötelezettségek ellátása, a cég könyvelésének nyomon követése.

Katona Zsolt
GIS fejlesztőmérnök, ügyvezető

2009 óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft.-nél. A Debreceni Egyetemen végeztem 2002-ben általános agrármérnökként. Jelenleg szakmérnöki képzésen veszek részt az Óbudai Egyetemen.

Főbb tevékenységeim: térinformatikai rendszerek tervezése és kivitelezése (QGIS, ArcGIS alapokon), szerver oldali térinformatikai rendszerek és adatbázisok menedzselése (ArcGIS Server, GeoServer, Postgre+PostGIS), feldolgozási munkafolyamat-modellek készítése, térinformatika oktatás, LIDAR és műholdas adatok feldolgozása, ügyfelekkel való kapcsolattartás.

Dusek László
fejlesztőmérnök, szuperszámítógép-rendszergazda

2018 közepétől dolgozom az Envirosense Hungary Kft.-nél, mint fejlesztő mérnök és szuperszámítógép rendszergazda. Mérnök informatikus végzettségemet a Dunaújvárosi Főiskolán szereztem 2010-ben.

IT rendszerek kiépítésében, előkészítésében, megszervezésében, üzemeltetésében és fejlesztésében, valamint a programozás területén szerzett tapasztalataimat a Kft.-nél jól tudom kamatoztatni. Főbb feladataim közé tartozik a hardveres infrastruktúra folyamatos biztosítása és fejlesztése, a szoftveres fejlesztések segítése, valamint a szuperszámítógépek és egyéb számítástechnikai egységek üzemeltetése, koordinálása.

Enyedi Péter
vezető mérnök - LiDAR üzletág

2014 óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft-nél. Környezetkutató geográfus MSc végzettségemet a Debreceni Egyetemen szereztem 2007-ben, ahol jelenleg is PhD tanulmányaimat folytatom.

A munkám fő részét képezi a légi LiDAR felmérések tervezése, kivitelezése, feldolgozása, a LiDAR adatfeldolgozó team irányítása, az adatok különböző projektekben való alkalmazhatóságának vizsgálata, kutatás-és termékfejlesztés. Fő kutatási-és munkaterületem a légi LiDAR technológia önálló és más légi távérzékelt adatokkal való együttes alkalmazási lehetőségei városi területeken.

Térinformatikai és távérzékelési szakértői feladatokat végzek, valamint az említett területekhez kapcsolódó publikációs tevékenységet látok el.

Gombosné Dr. Nagy Ildikó
senior kutató, projektkoordinátor

2011 óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft.-nél, kezdetben GIS fejlesztőmérnökként, 2018-tól projektkoordinátorként. A Debreceni Egyetemen végeztem 2004-ben Környezetgazdálkodási agrármérnökként; 2007-ben Geodéziai-térinformatikai szakember diplomát kaptam kézhez. PhD fokozatomat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetemen.

Főbb tevékenységeim, feladatköreim közé tartozik a cég vállalatirányítási rendszerének menedzselése, a felsővezetők támogatása az üzleti és projektcélok eléréséhez kapcsolódó szervezői és szakmai feladatokban, közreműködés hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében, projektkoordináció, projektdokumentációk naprakészen tartása, minőségbiztosítási és menedzsment feladatok ellátása, tudományos kutatómunka végzése.

Grégory Lucas
vezető mérnök, ortofotó üzletág

2012 óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft-nél mint légi operátor és fotogrammetriai szakértő. Ugyanebben az évben kezdtem el PhD tanulmányaimat a Közszolgálati Egyetemen, a katasztrófavédelem területén. 2017 óta az ortofotó üzletág vezetője vagyok. Ebben a pozícióban az ortofotó előállítási tevékenységet felügyelem, több emberből álló szakmai csoport irányítását végzem, végrehajtom a termékek minőségellenőrzését, továbbá folyamatosan új fejlesztéseket keresek és új technológiákkal ismerkedem.

Dr. Hunyadi Gergely
vezető kutatómérnök, stratégiai projektmenedzser

Okleveles környezetgazdálkodási agrármérnökként 2007-ben végeztem a Debreceni Egyetemen, ahol 2013-ban PhD fokozatot is szereztem. 2014 januárjában csatlakoztam az Envirosense Hungary Kft. csapatához, ahol elsődleges feladatom a különböző távérzékelési módszerek alkalmazási lehetőségeinek értékelése különböző tématerületeken, új, innovatív módszerek meghatározása, illetve az ehhez kapcsolódó hazai és nemzetközi projektek, pályázatok kidolgozása, menedzselése.

Kovács Zoltán
IT fejlesztőmérnök

Okleveles geográfusként végeztem a Debreceni Egyetemen, ahol 3D földtani modellezéssel, szedimentológiával és hiperspektrális képelemzéssel foglalkoztam. GIS adatelemzőként több mint 10 éves tapasztalatom van különböző GIS szoftverek használatában. Python, VBA és R programnyelvekben vannak elmélyült ismereteim. Napi feladataim közé tartozik nagy felbontású műholdfelvételek előfeldolgozása és elemzése, teljes vertikumot felölelő adatfeldolgozási munkafolyamatok tervezése és megvalósítása, valamint Python szkriptek fejlesztése főleg nyílt forráskódú környezetben.

Nagy Zoltán
légi szenzor üzemeltető

2015 óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft.-nél. Feladatom a különböző légi szenzorok (LIDAR, hiperspektrális, oblikus, infra és normál kamerák) üzemeltetése és karbantartása. A felvételezés utáni adatok letöltése és ellenőrzése szintén fontos részét képezik munkakörömnek.

Papp Gábor
ökológus-térinformatikus

2018-ban csatlakoztam az Envirosense Hungary Kft-hez. Biológus-ökológus és térinformatikai szakember képesítésemet a Debreceni Egyetemen szereztem 2001-ben és 2009-ben.

Az Envirosense Hungary Kft-nél elsősorban ökológiai ismereteket igénylő terepi, valamint térinformatikához kapcsolódó munkákat végzek.

Takács-Szilágyi László
LiDAR és GIS fejlesztőmérnök

2016 óta dolgozom az Envirosense Hungary Kft.-nél LiDAR és GIS fejlesztőmérnökként. 2011-ben BSc alapfokú geográfus diplomát szereztem a Debreceni Egyetemen, majd 2013-ban az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen MSc mesterfokú geográfus diplomát. 2013-ban kezdtem PhD tanulmányaimat, a fokozat megszerzése folyamatban van.

Főbb tevékenységi köreim közé tartoznak a LiDAR távérzékelési módszer felvételezése, feldolgozása, fejlesztése; különböző térinformatikai (GIS) folyamatok megvalósítása, valamint GIS-es eszközök fejlesztése; más kutatóterületek támogatása.

Varga Orsolya
vezető mérnök, műhold üzletág

2017-ben kezdtem az Envirosense Hungary Kft kutató munkatársaként dolgozni a cég műholdas szakágában. A Debreceni Egyetemen szereztem geoinformatika MSc diplomámat 2014-ben, majd doktori képzésre jelentkeztem, ahol 2018-ban abszolutóriumot szereztem. Doktorjelöltként disszertációmon dolgozom a tájváltozási tendenciák vizsgálatának témakörében, amely szorosan kapcsolódik a távérzékeléshez is. Munkám során kutatási területem a (főként műhold alapú) multispektrális felvételek feldolgozása és alkalmazása, valamint további alkalmazási lehetőségeinek kutatása az agrárszektorban és egyéb területeken, különös tekintettel a változásvizsgálatokra.

Elérhető adataink az Envimap.hu oldalon böngészhetők

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

ENVIROSENSE
E-mail: info@envimap.hu
Telefon: +36 70 600 1661
© 2021 Envirosense 3.236.231.14