Envirosense
hu | en

Technológia

Légi lézerszkennelés (LiDAR)

A légi LiDAR egy aktív távérzékelési technológia, amelynek előnye, hogy nagy területről gyorsan, nagy pontosságú adatgyűjtésre képes a föld felszínéről, és képes olyan területeken is mérni, ahol a földi geodéziai méréseket csak nagy erőforrásigénnyel lehetne megvalósítani.

Digitális mérőkamerás technológia

Az ortofotó ránézésre egy közönséges fényképre hasonlít, ami azonban mellőzi annak minden geometriai torzulását. Egységes méretaránnyal rendelkezik, ami lehetőséget nyújt, hogy rajta pontos méréseket végezzünk el.

Légi hiperspektrális technológia

A hiperspektrális távérzékelési technológia alkalmazásával nyert felvételek az emberi szem számára láthatatlan tartományban is tartalmaznak információt. Így lehetőség nyílik a látható és közeli infravörös (400-2450nm) tartományban is különböző vizsgálatok elvégzésére.

Pilóta nélküli légi járművek (UAV)

Az elmúlt évtized műszaki fejlődése hatalmas előretörést eredményezett a távirányítású, automatizált eszközök területén. Talán a legnagyobb fejlődés és a legnagyobb érdeklődés a pilóta nélküli légi járművek (UAV) fejlesztése, illetve alkalmazása területén volt megfigyelhető.

Elérhető adataink az Envimap.hu oldalon böngészhetők

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

ENVIROSENSE
E-mail: info@envimap.hu
Telefon: +36 70 600 1661
© 2021 Envirosense 3.236.231.14