Envirosense
hu | en

Rólunk

Envirosense Hungary Kft.

Az Envirosense Hungary Kft. a távérzékelés – elsősorban a légi szenzorokkal készített felvételek feldolgozásának – specialistája. Spin-off cégként olyan termékek fejlesztésével foglalkozik, amelyek a hagyományos földi geodéziai technológiákkal nem, vagy csak nagy erőforrás-befektetéssel lehetségesek.

A légi távérzékelési technológiák közül a légi hiperspektrális, légi lézerszkenneléses (LiDAR), digitális mérőkamerás, valamint UAV alkalmazásokkal foglalkozunk. Ezen kívül nagy tapasztalattal rendelkezünk a légi felvételezésekhez szükséges terepi validáló mérések kivitelezésében. Az adatok feldolgozása és a különböző termékek előállításának folyamatában számos hazai és nemzetközi céggel, kutatóintézettel és felsőoktatási intézménnyel dolgoztunk és dolgozunk együtt, hogy a rendelkezésre álló technológiák közül a legkorszerűbbeket és a leghatékonyabbakat tudjuk biztosítani megrendelőink számára. A sokéves adatfeldolgozási tapasztalat lehetővé tette új eljárások fejlesztését, a hagyományos módszerek pontosságbeli és időbeli határainak kiterjesztését.

Az Envirosense Hungary Kft. számos hazai és nemzetközi távérzékelési kampányt folytatott már, amelyek eredményeként mezőgazdasági, szőlészeti-borászati, erdészeti, vízügyi, bányászati, természetvédelmi, ipari, energetikai, környezetvédelmi, régészeti, önkormányzati feladatokhoz szolgáltattunk végtermékeket. Cégünk alapelve, hogy a vevői igényekhez leginkább alkalmazkodó termék-előállítást valósítson meg a legkedvezőbb árkonstrukció kialakításával.