Támogatást kapott a „Digitális tematikus térképi adatszolgáltató rendszer fejlesztése” című projektünk

Támogatásra került a „Digitális tematikus térképi adatszolgáltató rendszer fejlesztése” című, GINOP 8.1.1-16 pályázati felhívásra benyújtott projektünk.

  • A kedvezményezett neve: Envirosense Hungary Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Digitális tematikus térképi adatszolgáltató rendszer fejlesztése
  • A szerződött támogatás összege: 189 983 875 Ft
  • A visszatérítendő támogatás (hitel) mértéke (%-ban): 90 %
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.12.31.
  • A hitelprogram azonosítója: GINOP-8.1.1-16. – Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása Hitelprogram

Örömmel kaptuk a hírt, hogy 189,98 millió forintos visszatérítendő támogatást kapott a „Digitális tematikus térképi adatszolgáltató rendszer fejlesztése” című, a GINOP-8.1.1-16. kódszámú Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása Hitelprogram pályázati felhívásra benyújtott pályázatunk.

A projekt keretében megvalósuló kutatás-fejlesztés eredménye egy olyan komplex, moduláris rendszerű, információ-technológiai eszközökre, távérzékelési adatgyűjtési és feldolgozási módszerekre alapozott webalapú térképi információs rendszer, amely a térinformatikai adatok feldolgozásából előállított tematikus fedvények publikálását teszi lehetővé környezetünkről a végfelhasználók számára, egyszerűen értelmezhető és kezelhető felületen. A különböző adatforrásokból származó adatokon alapuló információszolgáltató rendszer eredménytermékei például a különböző épületek helyzetére, méretére, magasságára vonatkozó téradatok, a domborzati jellemzők (pl. szintvonalak, kitettség, lejtés), de akár a különböző területhasználati kategóriákra vonatkozó fedvények.

Vélemény, hozzászólás?