GINOP-1.3.7-19 Professzionális felkészítés a tudatos külpiacra lépéshez kkv-k számára– Fit for Export

Fit for export – Pályázat a potenciális űripari szereplők előminősítésére és űripari
aktivitásának fokozása érdekében

  • A kedvezményezett neve: Envirosense Hungary Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Támogatás összege: 4 870 225 Ft
  • A vissza nem térítendő támogatás mértéke (%-ban): 100 %
  • A projekt kezdődátuma: 2023.07.17.
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.
  • A projekt azonosítója: GINOP-1.3.7-19 Professzionális felkészítés a tudatos külpiacra lépéshez kkv-k számára – Fit for Export

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Zrt-vel közös konzorciumban „FIT FOR EXPORT” néven projektet indított, melynek célja, hogy a hazai KKV-k nemzetközi piacon való megjelenését, űripari felkészültségének növelését célzó támogatott szolgáltatásokkal segítse. A címzetti felhívásra vállalkozásunk is sikeresen pályázott, a műholdfelvételek feldolgozásán alapuló, mezőgazdasági és biztosítói ágazatot támogató szolgáltatásunk nemzetközi kiterjesztéséhez kapcsolódóan. Az elnyert támogatás felhasználásának célja kettős, egyrészt vállalkozásunk egy előminősítési eljáráson esik át, amely alapján megítélik alkalmasságát a nemzetközi piacra. Másrészt, olyan szolgáltatások igénybevételének finanszírozása, amelyek segíti az említett szolgáltatásunk piacosítás, nemzetközi kiterjesztését.

Az Envirosense az előminősítésen sikeres átjutott, így fejlődésünk érdekében nemzetközi pályázatokhoz, műszaki/technológiai fejlesztésekhez és üzletviteli folyamatokhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásokat veszünk igénybe.