Nagy felbontású ortofotó digitális domborzat-valamint felszínmodell önkormányzati térinformatikai rendszerhez

Nagyon szívesen működünk velük a jövőben is, a tökéletesen megbízható, korrekt, jó minőségű terméket előállító cég az Envirosense Kft. mely ár-érték arányban is kiemelkedő szolgáltatást nyújt. 

Takács Ferenc – Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

Az ügyfeleink véleménye a szolgáltatásról

Milyen problémára keresett megoldást?

Az önkormányzat rendszeresen végeztet térinformatikai felmérést, hiszen az ezen alapuló adatok döntéstámogató jelentőséggel bírnak. Legutóbb öt évvel ezelőtt készíttettünk ilyen felmérést, az azóta eltelt időben azonban számos változás, jelentős infrastrukturális beruházások történtek, melyet szintén szerettünk volna térképes formába is aktualizált állapotban látni, szükségünk volt az adatállomány frissítésére. Az Envirosense Kft-nek  a számunkra szükséges módon optimalizált, friss, legalább 10 cm x 10 cm felbontású ortofotó digitális fényképfelvételezés elvégzésére adtunk megbízást. Benyújtott pályázatukban díjmentes felhasználásra ajánlották a Lidar alapú technológiával készített anyagot is, melynek révén nagy pontosságú, raszteres adatállományt is kaptunk a későbbiekben.

A várt formában és minőségben kapta meg az adatállományt?

Várakozásunkban nem csalódtunk, minőségében nagyon jó állományt kaptunk. Jól használható, határidőben leszállított adathalmazhoz jutottunk.

Meg volt elégedve az Envirosense Kft-vel?

A feladat nagysága miatt több hasonló szolgáltatást végző cégtől kértünk és kaptunk árajánlatot, de mindent egybevetve az Envirosense Kft. mellett döntöttünk. A szolgáltatás végzése során örömünkre még újabb adatokat is rendelkezésünkre bocsájtottak, így megkaptuk a Lidaros felmérés során Zalaegerszegről készült, raszteres kidolgozású digitális domborzat ill. felszínmodellt is. Ezt szintén rendszeresen használjuk, nagyon jól segíti a munkánkat.

Miben tudta lemérni az eredményességet, miután beszerezte az Envirosense szolgáltatását?

A munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve, határidőre, precízen teljesítettek. Még utólagos egyedi kéréseinknek is eleget tudtak tenni. A szerződésben nem vállalt szolgáltatásokat is elvégeztek, ezzel pedig jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy városunkban a döntéshozatali rendszer a korábbinál pontosabb háttér információkra támaszkodhasson.

Visszatérne-e a társasághoz a jövőben akár más típusú igénnyel?

Nagyon szívesen működünk velük a jövőben is, a tökéletesen megbízható, korrekt, jó minőségű terméket előállító cég az Envirosense kft. mely ár-érték arányban is kiemelkedő szolgáltatást nyújt.