A Jószív Temetkezési Kft. is az EnviMAP Temető szolgáltatást választotta

Újabb településen tudtunk segítséget nyújtani az EnviMAP Temető szolgáltatásunkkal.

A győri székhelyű Jószív Temetkezési Kft. megbízásából elindítottuk a csornai Őrangyal és Szent Kereszt temetők digitális térképi szolgáltatását. A temető felmérése után pontos digitális nyilvántartás jött létre, melyet partnerünkkel, a Memorial Szoftver Kft-vel közösen fejlesztettünk.

A térképi nyilvántartás egyszerűsíti a temetőt üzemeltető cég mindennapjait és javítja a szolgáltatás minőségét is. A térképi nyilvántartás a publikum számára is elérhető a https://temeto.envimap.hu/ vagy a https://www.csorna.hu/kozerdeku/temeto-terkep oldalon, ahol minden sír pontos azonosító alapján kereshető, de akár az elhunyt nevének megadása alapján is megtalálhatjuk a nyughelyét a térképen.

Az EnviMAP Temető szolgáltatás a Memorial Szoftverrel jelenti a tökéletes megoldást, egy olyan sok évtizedes nyilvántartási problémára, mellyel a temetőket üzemeltető vállalkozások, önkormányzatok, egyházak, valamint a temetkezési szolgáltatók számára egyszerűbb, átláthatóbb nyilvántartást és számos üzemeltetési feladathoz kapcsolódó informatikai támogatást biztosít.