Napelemes rendszer tervezése, ellenőrzése a tetőkataszter használatával

Tervezze meg a napelemek elhelyezését 3D tetőszerkezet modellünk segítségével egyszerűen, gyorsan! A szolgáltatás megrendelésével helyszíni felmérés nélkül biztosítjuk megrendelőnk számára a kijelölt épület tetőmodelljét, illetve annak legfőbb jellemzőit (pl. felületnagyságok, gerinc- és csatornahosszak, dőlésszögek, tetőobjektumok kiterjedése), melyek a napelemes rendszer tervezési folyamatát jelentős mértékben felgyorsítják. A tetőmodell természetesen a tervezés megkönnyítése mellett hasznára válhat a napelemes rendszereket ellenőrző közintézményeknek, hatósági szervezeteknek is, amennyiben a légi felvételezés időszakában a napelemes rendszer már a vizsgált épület részét képezte.

Az Envirosense Hungary Kft. térinformatikával és távérzékeléssel foglalkozó hazai alapítású és tulajdonú vállalkozás, 2009. óta ezen a piacon tevékenykedik. Cégünk légi LIDAR technológia alkalmazásával gyors és nagy pontosságú háromdimenziós adatgyűjtést végez kifejezetten a beépített környezetre tervezve, mely térinformatikai szoftver segítségével épületmodell készítésére ad lehetőséget.

A szolgáltatás megrendelésével LOD2 részletességű épületmodellekből levezetett tetősíkokat reprezentáló zárt, vektorgrafikus 3D geometriai objektumokból felépülő adatbázis készül a megrendelő által kért formátumban. (A legtöbb tervezői programmal kompatibilis formátumban.)

Célunk, hogy partnereink a digitális megoldásainkkal támogatott tervezési, kivitelezési, ellenőrzési munkájuk során folyamataikat optimalizálják, költséghatékonyabban és eredményesebben működjenek.

Tetőkataszter jellemzői

Nagypontosságú légi lézerszkennelésből származtatott adatok (3D tetőmodell előállítása)
Tetőparaméterek részletezése (tetősíkok felülete, gerinc-, csatorna-, vápahosszak, dőlésszög)
Térinformatikai feldolgozás
Folyamatosan bővülő és frissülő lefedettség
Rövid időn belül (1-3 nap) biztosított adatszolgáltatás
Költséghatékony módszer

Kérje ajánlatunkat:
Somogyi Csaba
értékesítési menedzser
+36205314948